Výroba zmrzliny na neutrálnej báze
Neutrálna báza
Neutrálna báza je ideálna pre vytvorenie svojho vlastného základu. Preto sme vytvorili rad neutrálnych surovín na báze mlieka a ovocia s prídavkami ostatných surovín.
Kód | Produkt | Dávkovanie na 1kg zmesi |
Obal |
Spracovanie: H = za tepla, C = za studena |
---|---|---|---|---|
130501 | Neutro N1 10 g Caldo | 6-8 | 6 x 2 KG | H |
130301 | Neutro Lea Cal 10 | 8-10 | 6 x 2 KG | H |
130401 | Neutro Lea Cal 10 Freddo | 8-10 | 6 x 2 KG | C |
130601 | Neutro CL 10 | 8-10 | 6 x 2 KG | H |
130101 | Neutro Latte 5 a Caldo | 5 | 6 x 2 KG | H |
130701 | Neutro Frutta 5 a Freddo | 5 | 6 x 2 KG | C |
131201 | Neutro Gelato Master School | 5 | 6 x 2 KG | H |