Výroba zmrzliny na mliečnej báze
Mliečna báza
Pri mliečnej báze neexistuje žiadny limit čo sa týka rôznych príchutí zmrzliny. Jedná sa o spoločný základ, ktorý je najdôležitejším prvkom pri výrobe zmrzliny čo sa týka konzistencie a štruktúry, ktorú máme všetci radi.
LEAGEL ponúka širokú škálu práškovej zmesi na výrobu zmrzliny, ktorá môže mať viac alebo menej mliečny základ, aby splnila všetky požiadavky na spracovanie zmrzliny.
Kód | Produkt | Dávkovanie na 1kg zmesi |
Obal |
Spracovanie: H = za tepla, C = za studena |
---|---|---|---|---|
114201 | ARTIKA 100 | 70 | 6 x 2 KG | H |
111301 | Base Classic 50 | 35 | 6 x 2 KG | H |
111401 | Base Classic 100 | 70 | 6 x 2 KG | H |
112701 | Base Cour di Panna 50 Cold | 35 | 6 x 2 KG | C |
111001 | Base Cour di Panna Super Cold | 35 | 6 x 2 KG | C |
115701 | Base Superior 100 | 100 | 6 x 2 KG | H/C |
115401 | Base Eccelsa | 70 | 6 x 2 KG | H |
115101 | Base Stickaway® | 100 | 6 x 2 KG | C |
114901 | Competition 100 | 70 | 6 x 2 KG | H |
114605 | Complet | 330 | 10 KG | H |
111601 | La Numero Uno 70kg/1kg zmesi | 70 | 6 x 2 KG | H |
110101 | Lea Pan 50 | 35 | 6 x 2 KG | H |
110201 | Lea Pan 50 a Freddo | 35 | 6 x 2 KG | C |
110301 | Lea Pan 100 | 70 | 6 x 2 KG | H |
110401 | Lea Pan 100 a Freddo | 70 | 6 x 2 KG | C |
110601 | Lea Pan 100 Mix | 70 | 6 x 2 KG | H |
110801 | Lea Pan 150 | 100 | 6 x 2 KG | H |
114701 | Lea Pan 250 C/F | 166 | 6 x 2 KG | H/C |
115001 | Panna Love | 70 | 6 x 2 KG | C |
114301 | Panna 100 | 70 | 6 x 2 KG | H |
114801 | Panna 50 C/F | 35 | 6 x 2 KG | H/C |
115601 | Base Latte Gelato Master School | 120 | 6 x 2 KG | H/C |
111901 | Tuttapanna 50 H/C | 35 | 6 x 2 KG | H/C |
114101 | Base Gió 50 | 35 | 6 x 2 KG | H/C |
114401 | Royal 50 H/C | 35 | 6 x 2 KG | H/C |
115801 | Base Natura | 100 | 6 x 2 KG | H/C |