Doplnky pre výrobu zmrzliny zlepšujúce štruktúru
Doplnky pre zlepšenie štruktúry
Jedna sa o rad výrobkov vo forme pasty alebo prášku, ktoré sa pridávajú do základnej zmesi mlieka alebo ovocia na zvýšenie chuti, smotanovosti a roztekavosti. Tieto doplnky umožňujú v závislosti na rôznom dávkovaní, meniť štruktúru samotnej zmrzliny podľa vlastných požiadavok.
Kód | Produkt | Dávkovanie na 1kg zmesi |
Obal |
Spracovanie: H = za tepla, C = za studena |
---|---|---|---|---|
260101 | Lea Fin | 10-30 | 2 x 5 KG | C |
141001 | Lea Plus Protein | 20-40 | 6 x 2 KG | H/C |
140901 | Lea Maltodex | 10-30 | 6 x 2 KG | H/C |
141305 | Miglioratore per Creme e Frutta | 10-30 | 6 x 2 KG | H/C |
141301 | Miglioratore per Creme e Frutta in bag | 10-30 | 6 x 1,3 KG | H/C |
141601 | Glucosil Gelato Master School | 40-50 | 6 x 2 KG | C |
142001 | Protein Plus Gelato Master School | 40 | 6 x 2 KG | C |
260201 | Miglioratore a base di olio d´oliva | 30-60 | 6 x 0,8 KG | C |