Doplnky pre zlepšenie štruktúry

Jedna sa o rad výrobkov vo forme pasty alebo prášku, ktoré sa pridávajú do základnej zmesi mlieka alebo ovocia na zvýšenie chuti, smotanovosti a roztekavosti. Tieto doplnky umožňujú v závislosti na rôznom dávkovaní, meniť štruktúru samotnej zmrzliny podľa vlastných požiadavok.

 

Kód Produkt dosaggio kg
Dávkovanie na 1kg zmesi
imballo
Obal
temperatura
Spracovanie: H = za tepla, C = za studena
260101 Lea Fin 10-30 2 x 5 KG C
141001 Lea Plus Protein 20-40 6 x 2 KG H/C
140901 Lea Maltodex 10-30 6 x 2 KG H/C
141305 Miglioratore per Creme e Frutta 10-30 6 x 2 KG H/C
141301 Miglioratore per Creme e Frutta in bag 10-30 6 x 1,3 KG H/C
141601 Glucosil Gelato Master School 40-50 6 x 2 KG C
142001 Protein Plus Gelato Master School 40 6 x 2 KG C
260201 Miglioratore a base di olio d´oliva 30-60 6 x 0,8 KG C